Tuesday 1 August 2017

Végül is kapcsolódik az IELTS-hez...

Kedves tanúlni vágyó Barátaim!

Ez a blog alapvetően nagyon komoly témákat hivatott feldolgozni. Igen, főleg olyanokat melyek komolyan és szorosan kapcsolódnak az IELTS-hez. Ma azonban úgy gondoltam egy kellemes és izgalmas képpel leplek meg benneteket. Tudom a legtöbben ezt már tudtátok, de sose lehet tudni... See I told ya. Watch out for this. Pleeeeeease.





Komolyabb vizekre evezve és élvezve a független Blog szabadságát szeretném elmondani mit láttam a minap.

IELTS coach available. Hogy micsoda? Igen kedves barátaim ezt is megéltük. Van már life coach aki megtanítja Nekünk, hogyan is kell élni az életünket és hát van IELTS coach aki... hát igazából nem tudom mire tanít meg. De biztosan vannak olyan részei ennek a dolognak is amihez valami más kell. Mondjuk egy coach...

Távol álljon tőlem, hogy bárkit meg akarnék bántani, és ugyan nem "jumped out of my skin' a hír hallatán, hogy akkor ez is van...  mégis na. Mindig tanul az ember... Never too late to learn. Igaz-e?

És ez az egész először csak úgy bennem volt szóval azt is mondhatnám, hogy "I learnt it by heart". és most már el tudom mondani fejből a hírdetés címét Neked.


Félre téve a tréfát ez a hírdetés szövege:

IELTS COACH AVAILABLE

100% Proven one-one based Coaching to succeed in IELTS.


Köszönöm a figyelmet. Ígérem ez nem kerül fel a honlapra.

Nagyon szép napot kívánok és sikeres IELTS felkészülést mindenkinek.



No comments:

Post a Comment

Az ANGOL NYELV TUDÁSA és AZ INTELIGENCIA… HMMM

Az IELTS fontos. Sokunknak. Nagyon fontos nem csak egy kicsit, hanem nagyon.  IELTS valóban kapukat nyithat és életeket változtathat meg. I...